Inkblot Petit Verdot 2015 399,00 kr.
Dalva Colheita 2007 309,00 kr.

In Stock

Sku:wv_219722

579,00 kr.

Klik & Køb

Rapture Cabernet – Don’t be left behind!

Rapture repræsenterer den allerbedste Cabernet Sauvignon af Michael David Winery.
I lighed med 1. cru Bordeaux produceres Rapture kun i udvalgte årgange.

Vindruerne til denne vin kommer fra Michael Phillips ‘egen vingård, som er gæret og lagret i 100% nye franske egetræsfade. I mellemtiden gav David Phillips denne vin sin kreative identitet ved at bruge det bibelske navn Rapture. Med den begrænsede produktion af denne vin, “don´t be left behind!”

Rapture Cabernet Sauvignon 2013 er en fantastisk vin med en kompleks smag og en flot dyb rød farve. Den har en fyldig og kraftig smag med noter af modne bær, tobak, kakao og krydderier. Disse smagsnoter bliver fremhævet af den fine balance mellem tanniner og syre, som giver vinen en rig og blød struktur.

Duften er lige så imponerende som smagen, med noter af mørke bær, vanilje og egetræ, der alle bidrager til den samlede oplevelse.

Rapture Cabernet Sauvignon 2013 er en vin, der virkelig skiller sig ud og er en perfekt følgesvend til en god bøf eller en anden kraftig kødret. Vinen har også potentiale til at blive gemt i nogle år, da den vil udvikle sig yderligere og vinde mere kompleksitet med tiden.

Alt i alt er Rapture Cabernet Sauvignon 2013 en fremragende vin, der vil imponere enhver vinelsker med dens rige smag og dybe karakter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Michael David Rapture Cabernet Sauvignon 2013”
Your custom content goes here. You can add the content for individual product
Back to Top