Sale
A.H. Riise Navy Strenght 495,00 kr.
A.H.Riise Centennial Celebration Rum 899,00 kr.

In Stock

Sku:wv_219791

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 459,00 kr..

Klik & Køb

A.H. Riise Frogman Conventus Ranae

En beskeden hyldest til det Danske Frømands Korps. Efter afsluttet tjeneste kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” (“en samling af frøer” på latin), der er frømændenes forening, som har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensionerede Frømænd. Superior spirit drink made from premium matured rum. 60% ABV – 70 cl.

A.H. Riise Royal Danish Navy Rum 40% er en dejlig rom med en rig og kompleks smag. Den har noter af karamel, vanilje, tørret frugt og krydderier, der giver en fyldig og varm smag. Den er også blød og silkeagtig på tungen.

Rommen har en flot, mørk farve og duften er imponerende med noter af tørret frugt, krydderier og vanilje.

A.H. Riise Royal Danish Navy Rum 40% er en rom, der virkelig skiller sig ud og er perfekt til at nyde alene eller sammen med venner og familie. Den er også velegnet som ingrediens i cocktails og drinks.

Rommen er en hyldest til den danske søfartsarv og dens oprindelse går tilbage til 1800-tallet. A.H. Riise var en dansk farmaceut og rumhandler, der i sin tid skabte denne rom for at imødekomme behovet for en rom, der kunne tåle de hårde forhold på de danske skibe.

Alt i alt er A.H. Riise Royal Danish Navy Rum 40% en dejlig rom med en rig og kompleks smag, der vil imponere enhver, der smager den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A.H. Riise Royal Danish Navy Rum 40%”
Your custom content goes here. You can add the content for individual product
Back to Top