alarmur med grader

En stor del af os har et ambivalent forhold til vores vækkeure. Vi er afhængige af det for at vågne op og udføre vigtige opgaver i løbet af dagen, men når det lyder om morgenen, stoler vi på det.

Med seje funktioner som f.eks gradvis belysning eller beroligende naturlyde kan et godt vækkeur gøre det mindre skurrende at vågne. Det slutter dog ikke der; Yderligere funktioner som stemmeassistenter og interaktive skærme på de bedste vækkeure gør dem endnu mere nyttige.

Det kan være svært at vælge det bedste vækkeur til dig, især med så mange funktioner, mærker og prispunkter. Her er et lille udpluk af vækkeure, der er tilgængelige på markedet lige nu.

Selv hvis du slår lyden fra og dæmper din telefon, forstyrrer brugen af den i soveværelset om natten sandsynligvis din søvn. På trods af dets udseende som en teknologisk nedgradering, kan et vækkeur være en positiv tilføjelse til et distraktionsfrit soveværelse. Vi anbefaler syv ure, bl.a. analoge, digitale og smarte versioner til et mere fredeligt soveværelse efter at have testet dem uden telefon i en uge. De vil altid vække dig om morgenen og er ikke for lyse om natten. De vil også se godt ud på dit natbord.