Drikkevarer, der er varme i 12 timer og kolde i 24: Disse termoflasker, kaldet Clima Bottle, kan holde drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Den kan bruges til at have kaffe, urtete eller enhver anden drik. termoflasken er lufttæt på alle måder. Herefter kan du transportere den uden risiko overhovedet. Den er kompakt, pladsbesparende og miljøvenlig:

Clima-flaskerne, som er lavet af fødevaresikkert rustfrit stål, er et bæredygtigt alternativ, som du ikke bør undvære, når du er på arbejde, i skolen, på landevej, eller i fitnesscentret.

Hver termoflaske er lavet til at holde længe uden at påvirke miljøet og kan vaskes, genbruges og laves uden plastik. Bæredygtigt og klassisk drikke er både muligt med Clima Bottle, uanset om du foretrækker en minimalistisk eller sofistikeret udseende.

Find din nye 24Bottles her!

Lækkert design og funktionalitet!

24Bottles, som kombinerer design og funktionalitet for at skabe en unik brugeroplevelse, skabte og udvalgte farverne. De enkleste og mest raffinerede linjer af ensfarvede termoflasker komplementerer mønstrene og design af de mest fantasifulde kolber. Små kolber kan rumme fra 313 milliliter til 822 milliliter.

Fordi det er en termoflaske med dobbeltvægge, der er isoleret, holder Clima Bottle kroppen ved stuetemperatur, uanset om indholdet er frosset eller kogende.beregnet til urban og aktiv livsstil.24 Bottles er et italiensk designmærke, der blev etableret i 2013 med det formål at reducere engangsplastikflaskernes indvirkning på planeten og vores liv.

Deres produkter vil aldrig efterlade striber på dit skrivebord, dine hænder vil altid forblive tørre, og din taske bliver aldrig våd. Idéen er at lave visuelle og nyttige genstande, der gør verden til et pænere sted og mindre forurenet. Vores mål er at levere enestående samlinger af letvægtsflasker og koordineret tilbehør, så du kan leve et behageligt, bæredygtigt og stilfuldt liv.

AIDA RAW TERMOFLASKER

Alternativt har Aida RAW også Termoflasker i kvalitet og en stor palette af farver, se herunder!