Individuelt design til dine vægge!

En personligt plakat giver dine vægge noget, andres vægge ikke har. Design og bestil din helt egen specielle stil, det behøver faktisk ikke at være dyrt! Få dit barns fødsels oplysninger, familiens mærkedage og meget andet på dine vægge, bestil i dag, transporttiden er usædvanlig kort! Din personlige plakat print er kun et klik væk!

Ved at få printet en plakat specifikt til din væg, vil du være i stand til at adskille dine vægge fra andres. Uanset om du planlægger en begivenhed eller leder efter din egen ekstraordinære stil, behøver det ikke at være dyrt. Disse øjeblikke kan fanges på dine vægge og vises for at fejre dit barns fødsel, familie milepæle og meget mere. Bestil nu for at gøre dine vægge klar til det store øjeblik! Du behøver kun at klikke for at få dit personlige plakattryk!

Plakana er gode til print!

Dine egne brugerdefinerede kunstværker til dit hjem, ved hjælp af en række forskellige størrelser og plakatpapir af høj kvalitet. Få personlige plakater og store print af højeste kvalitet for færre penge. Rediger teksten på din egen plakat. Få en kærlighedsplakat til din familie, børn eller kæledyr så hurtigt som muligt!

Med flere forskellige størrelser og plakatpapir af høj kvalitet kan du lave specialdesignet kunst til dit hjem, kontor eller fester. Spar penge på personlige plakater i høj kvalitet og store print, af den højest standard. Tekstrediger dine personlige plakat. Få hurtigt en poster med kærlighed møntet på Familie, Børn eller Kæledyr som f.eks hund eller kat! Bestil idag!

Kæledyrs Plakat

En unik interiørplakat med netop dit kæledyr er tilgængelig her. Da alle kæledyr har en særlig plads i deres ejeres hjerter, giver det mening at inkorporere dem i din personlige indretning.

Billedet skal være klart, have god belysning og ikke have nogen skygger. Tag venligst billedet forfra. Husk, at det billede, du uploader, vil blive brugt som grundlag for plakaten, hvilket betyder, at kæledyrets positur passer til billedet. Men bare rolig; hvis billedets kvalitet ikke er på niveau, vil vores kundeservice kontakte dig og hjælpe dig med at finde en bedre. Efter bestillingen er behandlet, slettes billedet.

Resultatet varierer blandt andre faktorer afhængigt af pelstypen.

Der er en række størrelser tilgængelige til plakaten. Bemærk: Portrætter kan kræve en ekstra dag eller to til levering.

Back to Top